Простор и уют

Хотелът отваря врати за сезон 2018г. с освежена и нова визия. Модерни, климатизирани двойни стаи, студиа и апартаменти, подходящи за настаняване на до 3-4 членни семейства. Всички помещения са модерно оборудвани и обзаведени.

Всички помещения разполагат с мини-бар, който се зарежда еднократно. Настаняване на гостите след 14:00 ч, освобождаване на стаите до 12:00 ч.

Хотел "Палма" **** разполага с 16 двойни стаи,с по 2 станадартни легла и разтегателно кресло, телевизор със сателитна телевизия, мини-бар, баня с вана и тоалет. Предназначени за настаняване на 2 възрастни с 1 дете. Настаняване на 3 възрастни в двойна стая не се допуска.

4 двойни стаи с отделни легла, предназначени за настаняване на максимум 2 възрастни или 1 възрастен и 1 дете.

3 Студия – 1 голямо помещение с 3 стандартни и 1 допълнително легло, кухненски ъгъл, маса за хранене, 4 стола. Студията са оборудвани с големи хладилници, телевизори с плоски екрани и сателитна телевизия, бани с вана и тоалет. Максимално настаняване – 3 възрастните и 1 дете.

В 12-те апартамента на Хотел "Палма" ще разполагате с 1 спално помещение, с две отделни легла и всекидневна с кухненски ъгъл, диван и разтегателно кресло.

Другите 4 апартамента са с 1 спалня и хол. Спалнята е с 2 отделни легла, а холът с диван и разгегателно кресло. Максимално настаняване 2 възрастни и 2 деца или 3 възрастни и 1 дете.

Всички апартаменти са оборудвани с големи хладилници, телевизори с плоски екрани, сателитна телевизия с над 200 канала, баня с вана и тоалет.

Ежедневно почистване и смяна на хавлии.Мини бар.

Разполагаме с 1 голям апартамент с 2 спални и хол, без кухнески ъгъл. От най-високата точка на хотела и просторната му тераса ще се наслаждавате на прекрасен морски изглед. Максимално настаняване – 4 възрастни и 2 деца.

Нашите предложения